RUB
Informations sur l'entreprise «Torgovyj Dom «Ulyanovskij Hladokombinat» OOO en Ulyanovsk (Russie) : Allbiz
Premium Gold
Reviews: 0
«Torgovyj Dom «Ulyanovskij Hladokombinat» OOO
+7 (8422) 36-06-48

De l’entreprise «Torgovyj Dom «Ulyanovskij Hladokombinat» OOO

"Ulyanovsky Khladokombinat" își desfășoară activitatea din 1965. Fabrica produce aproximativ 100 de nume de înghețată. Începând cu anul 2017, producem și furnizăm produse sub STM "apetisant pe tot parcursul anului" în Ts carusel.

În 2018, a fost efectuată modernizarea bazei de producție și tehnologie a întreprinderii. În cadrul căreia au fost îndeplinite principiile stricte:

- păstrarea formulării unice sovietice pe componentele naturale ale materiilor prime,

- aducerea procesului de producție și a calității producției finale la standardul Euro al industriei alimentare,

- menținerea politicii de preț la nivel accesibil consumatorilor.

Ca rezultat, a fost instalată linia modernă IGLO LINE (compania poloneză Ice Group), care a permis creșterea capacității de producție de până la 20 de tone pe zi. Folosim pahare de vafe care sunt coapte pe propria noastră Brutărie, alegând făină numai de cea mai înaltă calitate, ceea ce ne permite să obținem o consistență crocantă, o culoare aurie și un gust întotdeauna proaspăt, bogat.

În anul 2018 au fost procurate suplimentar în parcul auto 5 unități de transport auto specializat pentru livrarea produselor.

Astăzi, înghețată Ulyanovskoe pot fi găsite în aproape toate rețelele comerciale federale și locale din Regiunea Ulianovsk: "Gulliver", "Pyaterochka", "Magnet", "victorie", "bandă", "Ashan", "Metro", "Crossroads". Și, de asemenea, efectuăm livrări directe către rețelele comerciale din regiunea Samara (Magnet, Ashan, victorie, Gulliver), regiunea Orenburg și Rep. Mordovia.

Până în prezent, avem o experiență de producție de succes sub o marcă comercială terță parte pentru Distribuitori și rețele comerciale din diferite orașe ale Federației Ruse. Producția de înghețată pentru STM este posibilă atât pentru cea dezvoltată de compania dvs. (dacă există), cât și pentru rețetele clienților noștri-producție: Plombir, cremă 10%, 12%, 15% GOST (posibilă producție 18%);

- Cu grăsimi vegetale 8%, 12% tu;

Noile linii moderne ale fabricii noastre permit producerea înghețatei în următoarele ambalaje:

- Pahare de vafe 60 - 100gr. Cu umpluturi de fructe și fructe de pădure, inclusiv cu bucăți de fructe, fructe de pădure și cu diferite arome.

- Coarne de zahăr 100gr. Cu arome, glazură și stropire. Și, de asemenea, în două culori.

- Pahare de plastic și biscuiți. Cu arome, glazură și stropire. Cu adaos de umplutură lichidă (de ex. caramel).

- Înghețată de dimensiuni mari în pungi de plastic și hârtie. Și, de asemenea, într-o varietate de recipiente din plastic cu o masă de la 400gr la 5kg.

LiveInternet

la description

Toutes les infos sur la société «Torgovyj Dom «Ulyanovskij Hladokombinat» OOO.